Advent i Budapest - en magisk opplevelse!

04. - 07. desember! Sett av noen dager i en travel førsjulstid, reis til Budapest med gode venner, firmaet eller kjæresten. 

Overrask med en langhelg i Budapest, fra fredag til mandag, og kombiner julemarked og julebord!

Sentrum av gamlebyen i Budapest, fra den gamle markedshallen, gjennom gågaten Vaci og frem til en av byens vakreste plasser; Vörösmarty-plassen, er den mest fargerike førjulsvandringen du kan gjennomføre i denne vakre byen. Spesielt flott under advenstiden og frem til julaften, når plassen er blitt forvandlet til et lysende julemarked med et 100-talls salgsboder. Fra scenen er det daglige forestillinger, og fasaden på Gerbeaud-bygningen dekoreres som en stor julekalender, hvor brukskunst dominerer de 24 vinduene når de åpnes dag for dag gjennom adventstiden...

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 04. desember kl. 18:25, med ankomst Budapest  20:45.
Hjemreise fra Budapest 07.desember kl. 14:00, med ankomst Oslo 16:30.

Pakkeprisen fra kr. 5.195,-

pr. person inkluderer:

  •  direkteflyvning Oslo-Budapest t/r med Norwegian 
  •  opphold i delt dobbeltrom på hotel Erzsebet*** med frokostbuffet 
  •  alle skatter og avgifter
  •  setereservasjon og 2 x 20 kg innsjekket bagasje
  • transport flyplassen - hotellet t/r
  • 3 timer by-sightseeing m/skandinavisk-talende guide

Det populære hotellet Erzsebet*** har beliggenhet sentralt i sentrum, på Pest-siden, i kort avstand til shopping- og restaurant-områdene og den store markeds-hallen. Nær den populære gågaten Vaci utca. 

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

Tillegg for enkeltrom kr. 1.935,-. 

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere med sightseeing, konsert-/teater-billetter. Vi kjenner til en rekke meget gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan også komme med menyforslag.

Les mer om Budapest.

Andrea Bocelli, den berømte, italienske tenoren, kommer til Krakow 21. november. Konsertpakken får du hos Kalinka-tours!

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Allerede nå kan du sikre deg julemarkedet i Riga, Krakow, Budapest, Praha eller Berlin! 

Den populære turen som går nå i mars ble fort utsolgt. Ny tur blir 12.-15. september! Les mer og meld deg på!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.