Andrea Bocelli kommer til Gdansk i januar 2019!

UTSOLGT!

Denne turen er dessverre utsolgt, men vi setter opp ny tur i november 2019! Følg med!

Har du ennå ikke fått nyte en Bocelli-konsert? Da har du sjansen igjen nå til å oppleve denne karismatiske sangeren med den enorme stemmeprakten!  Supre reisetider! Begrenset antall plasser!

Sett av helgen 25. - 27. januar for noen hyggelige og romantiske dager i Gdansk. Lørdag kveld møter du  Andrea Bocelli til en fantastisk kveld på Ergo Arena! 

Både i 2016 og 2017  hadde vi mange fornøyde kunder som fikk oppleve fantastiske konserter med Andrea Bocelli. Denne gangen kommer han tilbake til Gdansk/Sopot - tre år siden sist gang - og vi kan igjen tilby en konsertpakke med denne kjente sangeren til en bra pris. Konserten er lørdag kveld, og du bor på et godt firestjerners hotell midt i sentrum, og har tid både til å shoppe og kose deg...

ANDREA BOCELLI

Konsert Gdansk/Sopot - Ergo Arena, lørdag 26. januar 2019 kl. 19:00

Denne lørdagen gir Andrea Bocelli en konsert på Ergo Arena i Sopot, litt utenfor Gdansk i Polen. Stemmen hans, som noen ganger er melankolsk, noen ganger sterk og verdig, er enestående i uttrykk og klang og like gjenkjennelig som hans signatur. I en internasjonal karriere som spenner over 20 år, og med mer en 80 millioner solgte album, har denne italienske tenoren blitt en levende legende.

Ta deg en pause fra det travle hverdagslivet og nyt noen gode dager i hyggelige og populære Gdansk, med shopping, god mat og ikke minst - en fantastisk konsert!

Reiselengde:

3 dager/2 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo  25. januar kl. 11:30, med ankomst Gdansk kl. 12:55
Hjemreise fra Gdansk 27. januar kl. 12:50, med ankomst Oslo kl. 14:20

Pakkeprisen fra kr. 4.790,- 

pr. person inkluderer

 • direkteflyvning Oslo - Gdansk t/r med Norwegian
 • opphold i delt dbl/twin rom med frokostbuffet på hotel Mercure****
 • alle skatter og avgifter
 • setereservasjon, samt 2 x 20 kg innsjekket bagasje
 • transport flyplassen - hotellet t/r
 • billett til Bocelli-konserten lørdag 26. januar. Kategori 4 (gult felt)
  Andre plasser på forespørsel.

Hotel Mercure**** har god beliggenhet med kun 7 minutters spasertur inn til gamlebyen. Nær shoppingsenteret Madison og ca. 400 meter til jernbanestasjonen tre kvartaler bortenfor.  Buss-stopp for flybussen er rett utenfor hotellet. Drøye fem minutters gange til det gamle Lenin-verftet (Lech Walesa og Solidaritet).

 Send forespørsel!

Tilleggskostnader

 • Tillegg for enkeltrom kr. 880,-
 • Event. ønske om annet hotell.
 • Annen kategori konsertbillett

Vi er ellers behjelpelige med tips om hva du kan gjøre i Gdansk. Vi kjenner til en rekke meget gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan også komme med menyforslag.

Billetter til forestillingen selges kun sammen med våre pakkereiser. Bestilte og bekreftede billetter kan ikke avbestilles, og er ikke refunderbare.

Mer om Gdansk

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.