Andrea Bocelli kommer til Riga i januar 2020! Vi har konsertpakken!

UTSOLGT!

Bocelli er tilbake i Riga, så nå har du sjansen igjen til å oppleve denne karismatiske sangeren med den enorme stemmeprakten! Supre reisetider!

Sett av dagene 10. - 13. januar (fredag - mandag) og nyt noen flotte vinterdager i Riga. Søndag  møter du  Andrea Bocelli til en fantastisk kveld på Riga Arena! 

Andrea Bocelli er på turné igjen, og få sangere har rørt så mange hjerter som nettopp han! Vi har hatt  mange fornøyde kunder som har fått oppleve fantastiske konserter med Bocelli, både i Praha, Riga og Gdansk, og i januar er han tilbake i Riga. 

Vi kan igjen tilby en konsertpakke med denne kjente sangeren til en bra pris. Konserten er søndag kveld, og du bor på det populære 4-stjerners hotellet Radi Un Draugi (betyr "familie og venner"), som ligger midt i gamlebyen med kort vei til det meste. Du har tid både til å shoppe og kose deg...

ANDREA BOCELLI

Konsert Riga Arena, 12. januar 2020 kl. 19:00

Dagens mest solgte klassiske soloartist Andrea Boccelli  vil denne søndagen opptre på Riga Arena, som ligger ca. 4 km utenfor Riga. Den italienske superstjernen vil glede fansen sin med et spektakulært program i to deler. Først en klassisk del, med de mest berømte ariene, og den andre delen med Maestro Bocellis mest populære hits. Stemmen hans, som noen ganger er melankolsk, noen ganger sterk og verdig, er enestående i uttrykk og klang og like gjenkjennelig som hans signatur. I en internasjonal karriere som spenner over 20 år, har han sunget for pave, presidenter og kongelige, opptrådt i de største konsertsalene og operahusene og har solgt mer en 80 millioner plater. Denne italienske tenoren har blitt en levende legende. 

Ta deg en pause fra det travle hverdagslivet og nyt noen gode dager i hyggelige og populære Riga, med shopping, god mat og ikke minst - en fantastisk konsert!

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo  10. januar kl. 19:35, med ankomst Riga 22:25
Hjemreise fra Riga 13. januar kl. 18:10, med ankomst Oslo kl. 19:05

Pakkeprisen fra kr. 4.995,- 

pr. person inkluderer

 • direkteflyvning Oslo - Riga t/r med Air Baltic
 • opphold i delt dobbelt/twin-rom med frokostbuffet på hotel "Radi Un Draugi"****
 • alle skatter og avgifter
 • 20 kg innsjekket bagasje (8 kg håndbagasje)
 • Transport fra flyplassen - hotellet t/r
 • 2 timers bysightseeing til fots, med skandinavisktalende guide 
 • billett til Bocelli-konserten søndag 12. januar - sektor 106, 107. 109 og 110 (blått felt)
  Se scenekart under

Hotellet med det spesielle navnet "Radi Un Draugi" ("Family and friends")  er et populært hotell i Riga. Det ligger midt i det historiske sentrum i Riga's gamleby, med kort vei til det meste.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader

 • Tillegg for enkeltrom kr. 775,-.
 • Event. ønske om annet hotell.

Vi er ellers behjelpelige med tips om hva du kan gjøre i Riga. Vi kjenner til en rekke meget gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan også komme med menyforslag.

Billetter til forestillingen selges kun sammen med våre pakkereiser. Bestilte og bekreftede billetter kan ikke avbestilles, og er ikke refunderbare. 

Mer om Riga

Den populære turen som går nå i mars ble fort utsolgt. Ny tur blir 12.-15. september! Les mer og meld deg på!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Vi kan tilby reiser til Beograd, som er på full fart til å bli en ledende destinasjon for en vellykket byferie! Ta gjerne også en tur rundt i Serbia, landet med de mange vakre hemmeligheter...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.