Andrea Bocelli - konsert i Krakow lørdag 21. november!

NYHET!

Var det utsolgt til Bocelli-konserten i januar? Fortvil ikke - du får her en ny sjanse!  Den karismatiske sangeren med den enorme stemmeprakten kommer nemlig til Krakow lørdag 21. november, og vi har laget et flott pakketilbud fra fredag til søndag! Supre avreisetider!

Sett av helgen 20.-22. november for noen høstdager i populære Krakow. Det blir tid til både å shoppe og oppleve denne hyggelige byen. Lørdag kveld møter du  Andrea Bocelli til en fantastisk kveld påTauron Arena! 

I januar hadde vi mange fornøyde kunder som fikk oppleve en fantastisk konsert med Andrea Bocelli i Riga, og nå har vi klart å ordne billetter til konserten han skal ha i Krakow i november. Men som alltid blir billettene revet vekk, så du må handle fort for å få med deg denne fantastiske konserten!

Vi kan igjen tilby en konsertpakke med denne kjente sangeren til en bra pris. Konserten er lørdag kveld, og du bor på et  klassisk trestjerners hotell i sentrum og mye inkludert i prisen!  Denne gangen har vi også satt opp felles transport fra hotellet til konserten med retur etter endt konsert!

ANDREA BOCELLI

Konsert Krakow - Tauron Arena, 21. november 2020 kl. 19:00

Denne lørdagen gir Andrea Bocelli en konsert på Tauron Arena i Krakow, Polen. Tauron Arena er en innendørs flerbrukshall, som har plass til ca. 18.000 og ligger ca. 4 km utenfor gamlebyen i Krakow.

Andrea Bocelli, denne berømte italienske tenoren, trenger nok ingen nærmere presentasjon, og vi vet at hans konserter har vært veldig populære i mange år, og billettene er utsolgt lenge før arrangementet finner sted. Stemmen hans, som noen ganger er melankolsk, noen ganger sterk og verdig, er enestående i uttrykk og klang, og like gjenkjennelig som hans signatur.  I en internasjonal karriere som spenner over 20 år har han sluppet 16 studio-album, og med mer en 85 millioner solgte album har han blitt en levende legende. I dag regnes han som et av de største sangtalentene i verden.

Denne kvelden i Krakow vil han presentere et vidt reportoar, som inkluderer de mest berømte og vakreste perlene fra hans musikalske kreativitet; både opera arier, ballader og populær-musikk. Artisten har med seg et orkester på scenen, i tillegg til et kor og inviterte gjester som vil akkompagnere han. 

På slutten av 2018 slapp han albumet "Si", hvor han synger duett med mange av verdens største stjerner. Hans ekstraordinære talent beveger hjertene til millioner av fans verden over. Hans store gave kan beskrives slik Céline Dion en gang omtalte artisten; "Hvis Gud kunne synge, ville han synge som Andrea Bocelli".

Ta deg en pause fra det travle hverdagslivet og nyt noen gode høstdager i hyggelige Krakow, med shopping, god mat og ikke minst - en fantastisk konsert!

Reiselengde:

3 dager/2 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo  fredag 20. november kl. 10:00, med ankomst Krakow kl. 12:05
Hjemreise fra Krakow 22. november kl. 21:50, med ankomst Oslo 23:55.

Pakkeprisen fra kr. 4.995,- 

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo - Krakow t/r med Norwegian
  • opphold i delt classic dbl rom med frokostbuffet på hotel Wyspianski***
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, 10 kg håndbagasje, samt 2 x 20 kg innsjekket bagasje
  • transport flyplassen - hotellet t/r
  • bysight-seeing til fots med skandinavisk-talende guide (2 timer)
  • billett til Bocelli-konserten lørdag 21. november (billetter gul sektor). (Se scenekart under.)
  • felles transport fra hotellet til  konserten på Tauron Arena lørdag 21. nov. t/r

Hotel Wypianski***  har bra beliggenhet rett utenfor gamlebyen. Ca. fem minutters spasertur inn til torget i gamlebyen.

 Send forespørsel!

Tilleggskostnader

  • Tillegg for enkeltrom NOK 550,-

Vi er ellers behjelpelige med tips om hva du kan gjøre i Krakow. Vi kjenner til en rekke meget gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan også komme med menyforslag.

Billetter til forestillingen selges kun sammen med våre pakkereiser. Bestilte og bekreftede billetter kan ikke avbestilles, og er ikke refunderbare.

Mer om Krakow.

Andrea Bocelli, den berømte, italienske tenoren, kommer til Krakow 21. november. Konsertpakken får du hos Kalinka-tours!

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Allerede nå kan du sikre deg julemarkedet i Riga, Krakow, Budapest, Praha eller Berlin! 

Den populære turen som går nå i mars ble fort utsolgt. Ny tur blir 12.-15. september! Les mer og meld deg på!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.