Besøk julemarkedene i Berlin i år!

Hvorfor ikke kombinere en hyggelig førjultur til Berlin med julebord og litt shopping? Bo godt på  3* hotell i sentrum, transport flyplassen - hotellet t/r, 3 timers by-sightseeing + flybilletten inkludert. Supre flytider!

Det blir en fantastisk førjulstid  i Berlin i år igjen! Tyske byer er kjent for sine julemarkeder, og spesielt Berlin, som er "hovedstaden" blant de tyske julemarkedene. Hele 80 store og små julemarkeder er spredt over hele byen. Ingen av like og hver av dem har sin egen atmosfære og spesialitet.

De mest kjente er; Gendarmenmarkt, Charlottenburg Palace, Alexanderplatz, Kaiser Wilhelm Memorial Church, City Hall, Potsdamer Platz og Spandau. Her er det bare å rusle rundt og kose seg så lenger en orker. Nyt spektakulære lysshow, matboder, live julemusikk og julepynt som glitrer hvor enn du går. De fleste hoved-markedene ligger midt i sentrum. Ellers er det lett å komme seg rundt med metro.  

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo torsdag 10. desember kl. 18:00, med ankomst Berlin 19:35.
Hjemreise fra Berlin søndag 13. desember kl. 20:15, med ankomst Oslo 21:55.

Pakkeprisen fra kr. 6.295,-

pr. person inkluderer:

  •  direkteflyvning Oslo-Berlin t/r med Norwegian 
  •  opphold i delt dobbeltrom på hotel Sylter Hof*** med frokostbuffet 
  •  alle skatter og avgifter
  •  setereservasjon og 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Sylter Hof*** ligger i sentrum av Berlin, Kurfürstenstrasse 116, i  i gangavstand fra Kurfürstendamm Shopping Street og det berømte varehuset KaDeWe. Hotellrommene er ganske små og klassiske, men komfortabelt innredet. Det er kort vei til Kurfürstendamm Boulevard og Potsdam Square hvor det er utmerket mulighet for shopping og sightseeingturer. Hotellet har et konferansesenter med flere møterom av ulik størrelse for forskjellige anledninger.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom kr. 1.170,-.

Andrea Bocelli, den berømte, italienske tenoren, kommer til Krakow 21. november. Konsertpakken får du hos Kalinka-tours!

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Allerede nå kan du sikre deg julemarkedet i Riga, Krakow, Budapest, Praha eller Berlin! 

Den populære turen som går nå i mars ble fort utsolgt. Ny tur blir 12.-15. september! Les mer og meld deg på!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.