Det gode liv i Mlini, Dubrovnik!

Planlegg en ettersommer nå og nyt en avslappende ferie i resorten ved den lille fiskerlandsbyen Mlini, bare 10 km syd for Dubrovnik. Omgitt av middelhavsklima, tradisjon, skjønnhet og kroatisk gjestfrihet.

Astarea Hotel***+  er en oase av fred og ro for alle som drømmer om kvalitet og en avslappende ferie. Å bo på et hotell med en middelhavshage, en utsikt over det åpne havet og øyene, tilbyr et perfekt avbrekk fra dagens mas og jag... Supert sted for barnefamilier! Denne vakre resorten har felles uteområder med Villas Mlini****.

Det er god forbindelse fra Mlini til Dubrovnik, både med offentlige busser, shuttle-busser og båter. Dubrovnik, festningsbyen som blir kalt Adriaterhavets perle, må bare oppleves. Det turkisblå havet og de maleriske oransjefargede teglstenstakene over den lyse, dominerende bymuren, skaper et uforglemmelig inntrykk. Dubrovnik er en av verdens kulturskatter, - en påstand som ble internasjonalt bekreftet da FN erklærte byen som World Cultural Heritage.

Reiselengde:

5 dager/4 netter

Pakkeprisen fra kr. 6.450,-*

 pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo - Dubrovnik t/r med Norwegian
  • opphold i delt standard dobbeltrom på hotel Astarea***+ med frokostbuffet
  •  rommet er i Astarea 2 (annekset)
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, samt 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Astarea Hotel***+ ligger i en vakker resort, sammen med Villas Mlini, ved den lille fiskelandsbyen Mlini, ca. 10 km syd for Dubrovnik. Omgitt av middelhavsklima, tradisjon, skjønnhet og kroatisk gjestfrihet. 

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • event. annen type rom
  • transfer flyplass/hotellet t/r
  • tillegg for enkeltrom
* OBS! Dette tilbudet er et pris-eksempel og gjelder for perioden 21. - 25. 08. 2018 og det er begrenset antall plasser til denne prisen. Ved andre perioder kan prisen bli en annen.

Les mer om Dubrovnik

Skal du på storbyferie, har Kalinka-tours over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og vi kjenner reisemålene våre godt. Vi hjelper deg så langt vi kan med alle dine ønsker... 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.