Hvorfor ikke ta 1. mai-helgen i Gdansk?

NB! Kun fem plasser igjen!

Vi har et bra tilbud til Gdansk i 1. mai-helgen, fly og hotell, fra fredag til tirsdag og med supre flytider! Bo på 4* hotell i fire netter, kun syv minutters spasertur inn til gamlebyen. Kort vei til shoppingsenter og flybussen stopper rett utenfor hotellet. NB! Kun fire plasser igjen!

Sjarmerende Gdansk lokker med en vakkert gjenoppbygd gamle-by, mengder av gode restauranter, fortauskafeer, koselige butikker, - og ikke minst, hyggelig prisnivå!

Her kan du kombinere historieinteressen med uteliv, shopping og spa-behandlinger. Det er en sann fornøyelse å rusle rundt i gatene i sentrum av Gdansk og beundre de flotte historiske bygningene som møysommelig har blitt gjenoppført etter å ha blitt jevnet med jorden under 2. verdenskrig.

Havneområdet i Gdansk er i dag en turistmagnet med sine uterestauranter og fortaus-kaféer.

Like utenfor Gdansk finner du den koselige badebyen Sopot, med kallenavnet "Polens Nice",  som har kilometervis av sandstrender ut mot Det baltiske hav.

Reiselengde: 

5 dager/4 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 27. april kl. 10:40, med ankomst Gdansk 12:05.
Hjemreise fra Gdansk 01. mai  kl. 20:50, med ankomst Oslo 22:20.

Pakkeprisen fra kr. 4.995,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo - Gdansk t/r med Norwegian
  • opphold i delt dbl.rom (4 netter) med stor buffetfrokost på hotell Mercure Gdansk Stare Miastro**** 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, og inntil 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Mercure har god beliggenhet med kun 7 minutters spasertur inn til gamlebyen. Nær shoppingsenteret Madison og ca. 400 meter til jernbanestasjonen tre kvartaler bortenfor. Buss-stopp for flybussen er rett utenfor hotellet. Drøye fem minutters gange til det gamle Lenin-verftet (Lech Walesa og Solidaritet).

Send forespørsel!

Vi hjelper også til med transport t/r flyplassen - hotellet, sightseeinger, kveldsforestillinger, restaurantbestillinger osv. 

Skal du på storbyferie har vi over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og kjenner reisemålene våre godt. "Du har drømmene, - vi hjelper deg med gjennomføringen"...

Les mer om Gdansk

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.