Julemarkedet i Praha langhelgen 04. - 07.- desember 2020!

Hvorfor ikke ta med firmaet og ha årets julebord i Praha? Eller ta initiativet til å dra med jente-gjengen eller familien for en skikkelig førjulstur med shopping og hygge. Langhelg fredag - mandag med fly, 3* hotell, transport flypl.-hotellet t/r + by-sightseeing inkl. 

Opplev en hyggelig og fargerik adventstid i Praha i år! Den flotte byen er en magisk ramme rundt et mangfold av førjuls-aktiviteter og julemarkeder. Prahas gamle sentrum er et fargerikt skue i førjulstiden med tallrike, praktfullt juledekorerte og flombelyste bygninger og torg. I mange av kirkene og konsertsalene er det daglige konserter, og på torg og plasser spilles kjære julemelodier.

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 04. desember kl. 11:15, med ankomst Praha 13:15.
Hjemreise fra Praha 07. desember kl. 12:10, med ankomst Oslo 14:10.

Pakkeprisen fra kr. 4.950,-

pr. person inkluderer:

  •  direkteflyvning Oslo-Praha t/r med Norwegian 
  •  opphold i delt dobbeltrom på hotel Cloister Inn*** med frokostbuffet 
  •  alle skatter og avgifter
  •  setereservasjon og 2 x 20 kg innsjekket bagasje
  • transport flyplassen-hotellet t/r
  • 2 timers bysightseeing m/skandinavisk-talende guide

Cloister Inn***  har ideell beliggenhet i gamlebyen, nær varehuset Tesco, teateret Laterna Magica og Nasjonalteateret. Kort avstand til turistmylderet i gågatene og hovedtorget i gamlebyen. 
Det er en rekke butikker og spisesteder i nærområdet. Hotellet ligger i et stille område med lite trafikk.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom 1.845,-

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere med konsert-/teater-billetter. Vi kjenner til en rekke meget gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan også komme med menyforslag.

Les mer om Praha

Andrea Bocelli, den berømte, italienske tenoren, kommer til Krakow 21. november. Konsertpakken får du hos Kalinka-tours!

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Allerede nå kan du sikre deg julemarkedet i Riga, Krakow, Budapest, Praha eller Berlin! 

Den populære turen som går nå i mars ble fort utsolgt. Ny tur blir 12.-15. september! Les mer og meld deg på!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.