Julemarkedet i Praha langhelgen 29. nov. - 02. des. 2019!

UTSOLGT!

Hvorfor ikke ta med firmaet og ha årets julebord i Praha? Eller ta initiativet til å dra med jente-gjengen eller familien for en skikkelig førjulstur med shopping og hygge. Langhelg fredag - mandag med fly, 4* hotell, transport flypl.-hotellet t/r + by-sightseeing inkl. 

Opplev en hyggelig og fargerik adventstid i Praha i år! Den flotte byen er en magisk ramme rundt et mangfold av førjuls-aktiviteter og julemarkeder. Prahas gamle sentrum er et fargerikt skue i førjulstiden med tallrike, praktfullt juledekorerte og flombelyste bygninger og torg. I mange av kirkene og konsertsalene er det daglige konserter, og på torg og plasser spilles kjære julemelodier.

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 29. november kl. 09:30, med ankomst Praha 11:30.
Hjemreise fra Praha 02. desember kl. 12:00, med ankomst Oslo 14:00.

Pakkeprisen fra kr. 5.995,-

pr. person inkluderer:

  •  direkteflyvning Oslo-Praha t/r med Norwegian 
  •  opphold i delt dobbeltrom på hotel Adria**** med frokostbuffet 
  •  alle skatter og avgifter
  •  setereservasjon og 2 x 20 kg innsjekket bagasje
  • transport flyplassen-hotellet t/r
  • bysightseeing - 3 timer

 Hotel Adria**** har fin beliggenhet i hjertet av byen, ved den berømte Vaclav-plassen og rett utenfor gamlebyen. Kort vei til det meste.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom 1.650,-

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere med konsert-/teater-billetter. Vi kjenner til en rekke meget gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan også komme med menyforslag.

Les mer om Praha

Bli med på en fire netters tur til St.Petersburg; 19.-23. desember! Fly fra Oslo til Helsinki, to netter på ferja og to netter i St.Petersburg. Opplev denne magiske tiden på året og kjenn på atmosfæren i vakre, julepyntede byer! Og det beste av alt; - du trenger ikke visum!

Pga. avbestillinger har vi ledig kapasitet for firmaer/grupper til Krakow og Riga!

Fly, hotell, transport og sightseeing inkludert i prisen! Les mer...

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Så hvorfor ikke planlegge firma-julebordet eller turen med gjengen allerede nå? Foreløpig har vi pakker med fly, hotell (og ofte også transport og sightseeing inkl. i tilbudet) til Riga, Tallinn og Praha. (NB! Riga og Praha er dessverre utsolgt!) Siste nyhet! En annerledes juletur til Wien og Bratislava og Visumfritt førjulscruise til St.Petersburg!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.