Juletur til Bratislava og Wien m/guide - 4 dager/3 netter

Mye inkl. - Se program!

Bli med på en adventtur med besøk på julemarkedene både i  Wien og Bratislava. Det blir bysightseeing i begge byene, tur til landsbyen Casta og "Red Rock"-slottet, besøk i vinkjeller i Modra med prøvesmaking. Dette blir årets førjulstur og en hyggelig opplevelse sammen med en gruppe og med engelsktalende guide. En tur med mye inkludert! Mer info og spesifisert program!

Fra midten av november til jul, forvandles Wiens vakreste torg til magiske julemarkeder. Duften av julekaker og varm punsj skaper en spesiell atmosfære.

Et av de mest kjente julemarkedene er den tradisjonelle "Vienna Magic of Advent", som forvandler Rådhusplassen til et skinnende eventyrland. Mange tips til julegaver, tre-dekorasjoner, søtsaker og noe varmt i glasset venter på deg. Her er også karuseller, håndtverk og juleverksteder for barna. Trærne rundt i rådhusparken er pyntet med et hav av lys, og er virkelig et vakkert skue!

Bratislava er "nærmeste nabo" til Wien, og kan skilte med flotte borger, kirker og en fantastisk sjarmerende, koselig og malerisk gamleby. Her er de fleste historiske bygningene; som rådhuset, bymuseet og Universitetets bibliotek, en bygning fra 1756.I sentrum finnes det sterke innslag fra barokktiden, som f. eks. Grassalkovich Palace fra ca. 1760. 

Julmarkedet i Bratislava har en lang tradisjon og er et flott sted for folk å komme sammen for å spise tradisjonelle retter og smake på gode drikker. Markedet er alltid ganske overfylt og har en god atmosfære. Rundt 100 boder åpnes hvert år. Markedene er organisert av Bratislava by og ligger på hovedtorget, Františkánske-plassen, gårdsplassen til det gamle rådhuset, Hviezdoslavovo-torget, torget Milana R. Štefánika og Primacial-torget, som ligger i det historiske sentrum. 

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 30.november kl. 09:30, med ankomst Wien 11:45.
Hjemreise fra Wien 03. desember kl. 12:25, med ankomst Oslo 14:40.

Pakkepris kr. 7.400,-

pr. person inkluderer:

 •  direkteflyvning Oslo-Wien t/r med Norwegian
 •  opphold i delt dobbeltrom på hotel Crowne Plaza**** i Bratislava,  med frokostbuffet 
 •  alle skatter og avgifter
 •  2 x 20 kg innsjekket bagasje + seterervasjon
 • all transport med buss (A/C) som i programmet og tilpasset gruppens størrelse
 • måltider som nevnt i programmet (3-retters menyer uten drikke)
 • engelsk-talende guide ifølge programmet
 • turist-besøk ifølge programmet

Hotel Crowne Plaza****+  har fin beliggenhet i hjertet av Bratislava, bare noen få skritt fra den historiske gamlebyen. Hotellet ligger vis-a-vis det storslåtte presidentpalasset, rett i utkanten av byens fotgjengerområde og bare noen få minutters spasertur til det berømte Bratislava slottet. 

Frist for påmelding 12. oktober! (Minimum 15 påmeldte.)

Send forespørsel!

Ikke inkludert:

 • Tillegg for singelrom kr. 1.200,-
 • Alt av drikke til måltidene
 • Reiseforsikring
 • Event. tips til guide og sjåfør
 • Event. operaforestilling

Tillegg - ballett eller klassisk konsert
For dere som ønsker det vises det en ballettforestilling i en fin, historisk opera-bygning den 01.12. kl. 19:00: "Beatles go Baroque".
Eller dere kan få med dere en konsert med Slovak Philharmonic den 02.12. kl. 16:00.

Les mer om Wien og Bratislava.

Programmet dag for dag:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.