Knalltilbud - Julemarked i Riga 2019!

UTSOLGT!

Det er lurt å starte tidlig, så hvorfor ikke planlegge allerede nå! Årets julebord med firmaet? Tur med jentegruppa eller familien! Vi har pakker med fly og hyggelig 4* SPA hotell, transport t/r og en to-timers bysightseeing inkl. til en veldig bra pris. Supre avreisetider! Reiseperiode: langhelgen torsdag 28. nov. - 01. desember!

Dere reiser ned torsdag kveld, og trenger kun å ta fri en dag fra jobben!

Riga's julemarked ligger i domkirkekvartalet, midt i gamlebyen, og er vakkert pyntet til markedet. De tradisjonelle ingrediensene er selvsagt på plass; gløgg (med og uten Riga Balsam), pepperkaker, brente mandler og røkte kjøttvarer. Mye å kjøpe til julegaver, alt fra håndlagde produkter av ull og lin, originale tre-leker og økologiske delikatesser. Så hvorfor ikke begynne planleggingen nå?

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 28. november kl. 19:35, med ankomst Riga  22:25.
Hjemreise fra Riga 01. desember kl. 18:10, med ankomst Oslo 19:05.

Pakkeprisen  kr. 3.450,-

pr. person inkluderer:

  • direkteflyvning Oslo - Riga t/r med AirBaltic
  • opphold i delt dobbeltrom på Opera Hotel & SPA**** med frokostbuffet
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje/8 kg håndbagasje
  • transport fra flyplassen til hotellet t/r
  • 2 timers bysightseeing til fots, med skandinavisk-talende guide
  • 1 times fri bruk av SPA-senteret hver dag fra kl. 09:00-10:00.

Hotellet  har en meget god beliggenhet ved den vakre byparken, med utsikt mot kanalen som renner gjennom parken, og mot Operahuset kun 200 meter fra hotellet. 300 meter fra gamlebyen. Hotellet er ideelt  for forretningsreiser, citybreak eller for familieferie. Opera Hotel & Spa - hotellet i Riga sentrum, fokuserer på velvære for sine gjester, og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Les mer på hotell-siden.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

Tillegg for enkeltrom kr. 330,-  pr. natt.

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere. Vi kjenner til en rekke gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan komme med menyforslag.

Les mer om Riga.

Se flere reiseforslag!

Pga. avbestillinger har vi ledig kapasitet for firmaer/grupper til Tallinn og Riga!

Fly, hotell, transport og sightseeing inkludert i prisen! Supre priser!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Vi kan tilby reiser til Beograd, som er på full fart til å bli en ledende destinasjon for en vellykket byferie! Ta gjerne også en tur rundt i Serbia, landet med de mange vakre hemmeligheter...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.