Knalltilbud - Julemarked i Riga!

Det er lurt å være tidlig ute! Årets julebord med firmaet? Eller - det går an å ta seg en jentetur eller ta med kona på tur også! Vi har pakker med fly og hyggelig 3*hotell, transport t/r og en tre-timers bysightseeing inkl. til en veldig bra pris. Supre avreisetider! Reiseperiode: helgen 30. nov. - 02. desember!

Riga's julemarked ligger i domkirkekvartalet, midt i gamlebyen, og er vakkert pyntet til markedet. De tradisjonelle ingrediensene er selvsagt på plass; gløgg (med og uten Riga Balsam), pepperkaker, brente mandler og røkte kjøttvarer. Mye å kjøpe til julegaver, alt fra håndlagde produkter av ull og lin, originale tre-leker og økologiske delikatesser. Så hvorfor ikke begynne planleggingen nå?

Reiselengde:

3 dager/2 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 30. november kl. 08:45, med ankomst Riga 11:35.
Hjemreise fra Riga 02. desember kl. 18:10, med ankomst Oslo 19:05.

Pakkeprisen fra kr. 3.195,-

pr. person inkluderer:

  • direkteflyvning Oslo - Riga t/r med AirBaltic
  • opphold i delt dobbeltrom på Rixwell Hotel Konventa Seta*** med frokostbuffet
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje
  • transport fra flyplassen til hotellet t/r
  • 3 timers bysightseeing til fots, med skandinavisk-talende guide

Det hyggelige Rixwell Hotel Konventa Seta*** har beliggenhet midt i gamlebyen, rett ved St.Peterskirken, hvis spir er Rigas mest berømte landemerke. Meget spesielt hotell, hvor flere av de historiske middelalder-bygningene tilhørte opprinnelig et nonnekloster. Sjarmerende små gangveier fører gjennom kvartalet. Nyåpnet etter renovering i desember 2017!

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

Tillegg for enkeltrom kr. 260,-  pr. natt.

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere. Vi kjenner til en rekke gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan komme med menyforslag.

Les mer om Riga.

Se flere reiseforslag!

Vi kan tilby reiser til Beograd, som er på full fart til å bli en ledende destinasjon for en vellykket byferie! Ta gjerne også en tur rundt i Serbia, landet med de mange vakre hemmeligheter...

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Mange lørdager å velge mellom i 2019! Opplev Jerevan og Armenia sammen med engelsk-talende guide, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. 

Sett av noen dager i en travel førjulstid, reis til et av de vakre julemarkedene i Europa og kos deg, sammen med gode venner, familien, eller hvorfor ikke ta med firmaet til utlandeet? Det er nå dere skal planlegge hvis dere vil ha rimelige pakker! 

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.