Opplev den vakre festningsbyen Dubrovnik!

Hvorfor ikke planlegge noen dager med bading og ferie i Adriaterhavets perle i juni eller sen september? Bo på det meget bra 4-stjerners Grand hotel Park, med flott beliggenhet ved Lapadbukta, i en større privat have/parkanlegg. 

Like ved er en hyggelig og fin gågate med en lang rekke kafeer, restauranter, barer og småbutikker. Fin sandstrand og spennende grottebar i nærheten. Tre kilometer fra gamlebyen, 150 meter fra busstopp for buss nr. 6, som går til/fra  Pileporten i gamlebyen 5-6 ganger i timen.

Det er mange "perler" rundt om, - en av dem er festningsbyen Dubrovnik i Kroatia. Og hvilken perle! Besøker du denne vakre byen med de oransje teglsteins-takene, er det som å skru tiden tilbake, i det du vandrer inn gjennom Pileporten og tar steget rett inn i kulturen og historien til det 7. århundret. Denne spennende byen har mye å tilby sine feriegjester. Ta deg en tur og opplev både byen og utsikten fra den fantastiske ringmuren rundt gamlebyen. Få også med deg en tur med kabelbanen og få med deg solnedgangen på fjellet over byen, Srd Hill. Du vil garantert få med deg gode minner! 

Reiselengde:

4 dager/3 netter 

Pakkepris fra kr. 5.590,- 

 pr. person  inkluderer

  • direkteflyvning Oslo - Dubrovnik t/r med Norwegian
  • opphold i delt  dobbeltrom med utsikt til parken på Grand hotel Park**** 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, samt 1 x 20 kg innsjekket bagasje

Grand hotel Park  har flott beliggenhet ved Lapadbukta i en større privat have/parkanlegg. Rett ved en hyggelig og fin gågate med en lang rekke kafeer, restauranter, barer og småbutikker. 3 km fra gamlebyen, 150 meter fra busstopp for buss nr. 6, som går til/fra  Pileporten i gamlebyen 5-6 ganger i timen.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Enkeltromstillegg kr. 1.675,-
  • Transfer flyplass/hotellet t/r
  • Ekstra netter
OBS! Dette priseksemplet gjelder for perioden 11.-14. juni 2022, og det er begrenset antall plasser til denne prisen. Ved andre perioder kan prisen bli en annen.

Les mer om Dubrovnik

Skal du på storbyferie, har Kalinka-tours over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og vi kjenner reisemålene våre godt. Vi hjelper deg så langt vi kan med alle dine ønsker... 

Ønsker du å lese mer om Dubronik - her er link til privat blogg.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.