Opplev Sting i Warszawa - 25. juli 2020!

UTSOLGT!

I år kommer Sting  på Europa-turne og besøker Warszawa lørdag 25. juli på sin "My Songs Tour". Konserten er lørdag kveld, du blir hentet på flyplassen, bor på et godt 3-stjerners hotell midt i sentrum, og har tid både til å shoppe, kose deg og lade opp til konserten. Konsert-pakken inneholder fly, transport flyplassen - hotellet t/r, tre netter med frokost på hotell Metropol***, by-sightseeing med skandinavisk-talende guide  og selvfølgelig billetten til denne fantastiske konserten!

MY SONGS TOUR 2020

STING

Konsert PGE Narodowy, 25. juli 2020 kl. 17:30

Sting startet "My Songs"-turnéen sin i mai 2019 hvor han fremførte de mest populære sangene sine, som spenner over  en lang og produktiv karriere som artist. Han har totalt mottatt hele 16 Grammy Awards priser sammen med bandet The Police og som soloartist.

Turnéen nå i 2020 fortsetter i Tyskland og Polen med albumet "My Songs", hvor han fremfører de mest  berømte hitsene sine. Du kan forvente å høre "Englishman in New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" og mange flere go'biter. Dette vil du ikke gå glipp av!

Som alltid fortsetter Sting å fascinere og overraske sitt publikum...

Planlegg noen deilige sommerdager i Warszawa og gled deg til en lørdagskveld med Sting!

Reiselengde: 

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 23. juli kl. 10:45, med ankomst Warszawa kl. 12:45
Hjemreise fra Warszawa 26. juli kl. 16:50, med ankomst Oslo kl. 18:55

Pakkeprisen fra kr. 5.490,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo - Warszawa t/r med Lot
  • opphold i delt dbl rom med frokostbuffet på hotel Metropol***
  • transport flyplassen - hotellet t/r
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje
  • 2 timers by-sightseeing med skandinavisk-talende guide
  • billett til Sting-konserten lørdag 25. juli, sitteplass A2 eller A8, til høyre og venstre for scenen (mørkt område - se scenekart under)

Hotel Metropol***  har flott beliggenhet i sentrum, rett overfor Kulturpalasset. Ett minutt å gå fra metrostasjonen "Centrum" og til flere buss- og trikkestopp. Ca. 30 minutters spasertur til gamlebyen. 

 Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom kr. 1.445,-.
  • Event. ønske om annet hotell.
  • Dyrere kategori konsertbillett..

Vi er ellers behjelpelige med tips om hva du kan gjøre i Warszawa. Vi reserverer gjerne bord på restauranter og kan også komme med menyforslag.

Billetter til forestillingen selges kun sammen med våre pakkereiser. Bestilte og bekreftede billetter kan ikke avbestilles, og er ikke refunderbare.

Les mer om Warszawa!

Den populære turen som går nå i mars ble fort utsolgt. Ny tur blir 12.-15. september! Les mer og meld deg på!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Vi kan tilby reiser til Beograd, som er på full fart til å bli en ledende destinasjon for en vellykket byferie! Ta gjerne også en tur rundt i Serbia, landet med de mange vakre hemmeligheter...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.