Planlegg årets Julemarked i Riga 2020!

KANSELLERT!

Det er lurt å starte tidlig, så hvorfor ikke planlegge allerede nå! Årets julebord med firmaet? Tur med jentegruppa eller familien! Vi har pakker med fly og hyggelig 4* SPA hotell, transport t/r og en to-timers bysightseeing inkl. til en veldig bra pris.  Reiseperiode: Fredag 4. desember - mandag 7. desember!

Dere reiser ned fredag morgen, og hjem igjen tidlig mandag kveld!

Riga's julemarked ligger i domkirkekvartalet, midt i gamlebyen, og er vakkert pyntet til markedet. De tradisjonelle ingrediensene er selvsagt på plass; gløgg (med og uten Riga Balsam), pepperkaker, brente mandler og røkte kjøttvarer. Mye å kjøpe til julegaver, alt fra håndlagde produkter av ull og lin, originale tre-leker og økologiske delikatesser. Så hvorfor ikke begynne planleggingen nå?

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 4. desember kl. 09:00, med ankomst Riga  11:35.
Hjemreise fra Riga 7. desember kl. 18:15, med ankomst Oslo 19:00.

Pakkeprisen  kr. 3.995,-

pr. person inkluderer:

  • direkteflyvning Oslo - Riga t/r med AirBaltic
  • opphold i delt dobbeltrom på Opera Hotel & SPA**** med frokostbuffet
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje/8 kg håndbagasje
  • transport fra flyplassen til hotellet t/r
  • 2 timers bysightseeing til fots, med skandinavisk-talende guide
  • 1 times fri bruk av SPA-senteret hver dag fra kl. 09:00-10:00.

Hotellet  har en meget god beliggenhet ved den vakre byparken, med utsikt mot kanalen som renner gjennom parken, og mot Operahuset kun 200 meter fra hotellet. 300 meter fra gamlebyen. Hotellet er ideelt  for  forretningsreiser, citybreak eller for familieferie. Opera Hotel & Spa - hotellet i Riga sentrum, fokuserer på velvære for sine gjester, og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Les mer på hotell-siden.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

Tillegg for enkeltrom kr. 375,-  pr. natt.

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere. Vi kjenner til en rekke gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan komme med menyforslag.

Les mer om Riga.

Se flere reiseforslag!

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.