Hoteller

Hotellet ligger midt i hjertet av Sofia, og er byens landemerke. Utsikt til Alexander Nevskij-katedralens gull og grønne kupler. Ligger i Narodno Sabranie Square og har sentral beliggenhet i byen. Bare 10 kilometer, eller en 20-minutters kjøretur, fra Sofia International Airport.

Hotellet ligger sentralt, med gangavstand til flere av  hoved-turistattraksjonene; fra den sentrale markedshallen i Sofia og Banya Basha-moskeen, til de offentlige mineralbadet. Kun 50 meter fra Metro-stasjon.

Hotellet ligger ideelt plassert i selve hjertet av Sofia, på den berømte Vitosha boulevard, som er et landemerke i byen. Central Park ligger bare noen skritt fra kulturpalasset, det største konferansesenteret på Balkan. Her holdes en rekke internasjonale arrangementer og festivaler, handel expos og messer hele året rundt.

Hotellet har en førsteklasses beliggenhet midt i hjertet av Sofia, med kort avstand til det meste. Rett ved Mineral-badet, hoved-handlegaten og mange kjente severdigheter. Perfekt både for fritids- og forretnings-reisende. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.