Tallinn

Opplev den spesielle atmosfæren og stemningen i Tallinns gamleby. Besøk sjarmerende Tallinn, som alltid byr på seg selv, uansett årstid. Byen hilser deg velkommen med billig shopping og gode restauranter. Kombiner gjerne med et SPA opphold... Send oss en uforpliktende forespørsel eller ring tlf. 35 98 99 60!

Les mer om byen

Send forespørsel!

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg - med hotelpakke eller kun fly!

Reiseforslag

Opplev den spesielle atmosfæren og stemningsfulle dager i Tallinns gamleby. Besøk sjarmerende Tallinn, som alltid byr på seg selv, uansett årstid.

Bli med på denne begivenhetsrike reisen i klassiske Baltikum, hvor du opplever hovedstedene Vilnius, Riga og Tallinn og en rekke av de største severdighetene på bussreisen gjennom landene. Datoene for 2018 er her!

Det må planlegges tidlig for å få de beste prisene! Sett av helgen 30. november - 02. desember og besøk den koselige julebyen Tallinn. Gamlebyen innenfor bymurene syder av julestemning og lukten av brente mandler ligger over rådhusplassen.

Flott beliggenhet i en stille del av gamlebyen, nær Rådhuset. Nyrenovert i 2017!

Perfekt beliggenhet sentralt i gamlebyen, i "latiner-kvarteret", ca. 70 meter fra byens gamle rådhus.

Perfekt beliggenhet i gamlebyen, ved Vana-plassen, ved siden av Kulturministeriet, nær Dramateateret. 

Elegant og sjarmerende lite superior 4-stjerners hotell i Schlössle-gruppen. Fin beliggenhet midt i gamlebyen, nær byens gamle rådhus.

Severdigheter Se flere severdigheter

Rådhusplassen og torvet midt i gamlebyen, er en vakker historisk plass, omkranset av gamle, pittoreske bygninger, uterestauranter, kafeer og salgsboder. Her er det liv og røre, med utendørs-konserter, - messer og -markeder.

På torvet i gamlebyen ligger det imponerende, gotiske rådhuset fra middelalderen. Byens store samlingssted, og på toppen av rådhustårnet troner værhanen "Gamle Thomas".

Gamlebyen i Tallinn er det sentrale reisemålet for alle som kommer til Tallinn. En av inngangene til gamlebyen, er gjennom den vakre Viru-porten med sine to eføy-dekkede tårn.

Alexander Nevsky-katedralen er Toompea-høydens dominerende landemerke. Denne russisk-ortodokse katedralen bærer navnet etter fyrsten som angrep den sørlige delen av Estland og Pskov, på 1300-tallet

Dette praktfulle området, med slottet og parken, ligger bare ca. 15 minutters spasertur fra gamlebyen (Viruporten). Besøker en Tallinn, bør en få med seg en tur til Kadriorg; besøke kunstmuseet og nyte den vakre parken.

Gjør et besøk, og klatre til toppen av Tallinns ikonisk, gotiske kirke, en gang den høyeste bygningen i verden. Kirken er oppkalt etter Olav den hellige.

Fakta om Estland-Tallinn:

Valuta: Euro  (EUR)

Nasjonaldag: 24. februar (Uavhengighetsdagen)

Tidsforskjell fra Norge: +1 time

Hva skjer i Tallinn?

 • Michel Sittow - Estisk renessansemaler - utstilling
  I samarbeid med "National Gallery of Art" i Washington, har "Art Museum of Estonia" en fantastisk utstilling av Michel Sittow (1469-1525).
  Sted: Kumu Art Museum.
  08. juni - 16. september 2018
 • Konsertsesongen til HØSTJAZZ starter! 
  Den berømte Wolfgang Muthspiel Quintet kommer til Estland. Høstjazz feirer også to viktige jubileer; 75 års dagen til Anne Erm, med hyllest til bandet Collage. 70-års dagen til Lembit Saarsalu, en legendarisk musiker, blir feiret med en saxofonfest.
  02. september  30. oktober 2018
 • Lysfest og musikk-festival!
  Årets 300-års feiring for Kadriorg avsluttes med en to-dagers lys, farge og musikkfestival i parken. Inne i palasset vil det bli feiret med en temautstilling i Kadriorg kunstmuseum. Utstillingen vil være åpen til 21. oktober.
  19.- 20. september 2018
 • Restaurant-uken i Tallinn
  Nyt lokal matkultur og utforsk de nyeste kulinariske trendene. Lunsj- og middagsvalg fra restaurantenes a la carte meny representerer hva hver restaurant har å tilby.
  01. - 07. november 2018
 • "Black Nights" filmfestival i Tallinn
  En verdenskino introduseres til publikum. Festivalen har et hovedprogram og tre underfestivaler fulle av spennende filmer.
  16. november - 02. desember 2018
 • Julemarkedet på Rådhusplassen!
  Skikkelig eventyrstemning rundt juletreet og små-hyttene som selger sine varer.
  24. november 2018 - 05. januar 2019 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.