Hoteller

Flott beliggenhet i en stille del av gamlebyen, nær Rådhuset. Nyrenovert i 2017!

Perfekt beliggenhet sentralt i gamlebyen, i "latiner-kvarteret", ca. 70 meter fra byens gamle rådhus.

Perfekt beliggenhet i gamlebyen, ved Vana-plassen, ved siden av Kulturministeriet, nær Dramateateret. 

Elegant og sjarmerende lite superior 4-stjerners hotell i Schlössle-gruppen. Fin beliggenhet midt i gamlebyen, nær byens gamle rådhus.

Beliggenhet rett utenfor den øvre delen av gamlebyen, nær Toompea-høyden og Parlamentet. 10 minutters spasertur til gamlebyen.

Perfekt beliggenhet i rolig sidegate, sentralt i byens handle- og restaurant-område i gamlebyen, ved et hyggelig lite torv. Kort vei til Estlands ballett- og opera-teater.

Fin beliggenhet i sentrum, ca. fem minutters spasertur til gamlebyen.  Kort avstand til shopping-sentre kino, restauranter og barer.

God beliggenhet i sentrum og shoppingområdet, snaue 10 minutters spasertur til Viru-porten inn til gamlebyen.

Perfekt beliggenhet sentralt i Tallinn. 10 minutters spasertur til gamlebyen og 100 meter fra havna.

Fin beliggenhet inne i et skjermet, tidligere industriområde. Nå er det gjort om til boliger, kontorer og dette hotellet. Spaserveier mellom husene, meget begrenset bilkjøring. 

Et flott, splitter nytt 4-stjerners hotell, som ligger sentralt til i sentrum av Tallinn, kun 5-10 min gange fra gamlebyen. 

Beliggenhet i sentrum, rett ved Viru-porten inn til gamlebyen, og  nær Estlands Nasjonale teater.

Beliggenhet ved en av hovedgatene inn mot sentrum, ca. 500 meter (ca. 10 minutters spasertur) til gamlebyen. Hotellet ligger nær Estlands nasjonalbibliotek og like ved et av byens største kjøpesentre; Kristiine shopping centre.

Hyggelig og rolig beliggenhet i en stille del av gamlebyen.  Hotellbygningene strekker seg gjennom et kvartal fra gaten Lai til gaten Pikk. Beliggenhet 300 meter fra det gamle rådhustorget, nær Svarthodenes hus og St.Olavs kirken.

Beliggenhet i seilerhavnen (OL-havnen fra 1980), ved strandområde, ca. 7 km fra sentrum i Tallinn. Bussforbindelse til sentrum.  Nærmeste bussholdeplass er 3 minutters spasertur fra hotellet.

 

Et enkelt, men bra hotellalternativ.
Beliggenhet nede mot havnen, vegg-i-vegg med Tallink Spa. Ca. 10 minutters spasertur til Viru-porten og gamlebyen.

Fin beliggenhet i sentrum, i stille sidegate, ca. fem minutters spasertur til den øverste delen av gamlebyen. Gratis WiFi og solterrasse.

Fin beliggenhet i gamlebyen.  Kort avstand til den gamle rådhusplassen og til alle sentrale severdigheter. Hyggelig hotell med gratis WiFi.

Fakta om Estland-Tallinn:

Valuta: Euro  (EUR)

Nasjonaldag: 24. februar (Uavhengighetsdagen)

Tidsforskjell fra Norge: +1 time

Hva skjer i Tallinn?

 • Michel Sittow - Estisk renessansemaler - utstilling
  I samarbeid med "National Gallery of Art" i Washington, har "Art Museum of Estonia" en fantastisk utstilling av Michel Sittow (1469-1525).
  Sted: Kumu Art Museum.
  08. juni - 16. september 2018
 • Konsertsesongen til HØSTJAZZ starter! 
  Den berømte Wolfgang Muthspiel Quintet kommer til Estland. Høstjazz feirer også to viktige jubileer; 75 års dagen til Anne Erm, med hyllest til bandet Collage. 70-års dagen til Lembit Saarsalu, en legendarisk musiker, blir feiret med en saxofonfest.
  02. september  30. oktober 2018
 • Lysfest og musikk-festival!
  Årets 300-års feiring for Kadriorg avsluttes med en to-dagers lys, farge og musikkfestival i parken. Inne i palasset vil det bli feiret med en temautstilling i Kadriorg kunstmuseum. Utstillingen vil være åpen til 21. oktober.
  19.- 20. september 2018
 • Restaurant-uken i Tallinn
  Nyt lokal matkultur og utforsk de nyeste kulinariske trendene. Lunsj- og middagsvalg fra restaurantenes a la carte meny representerer hva hver restaurant har å tilby.
  01. - 07. november 2018
 • "Black Nights" filmfestival i Tallinn
  En verdenskino introduseres til publikum. Festivalen har et hovedprogram og tre underfestivaler fulle av spennende filmer.
  16. november - 02. desember 2018
 • Julemarkedet på Rådhusplassen!
  Skikkelig eventyrstemning rundt juletreet og små-hyttene som selger sine varer.
  24. november 2018 - 05. januar 2019 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.