Riga

Latvias hovedstad Riga er landets pulserende hjerte. Den gamle Hansabyen har gjennomgått en enorm utvikling de siste årene. Her har mange utenlandske interesser gjort sitt inntog, noe du merker både på de gode, moderne hotellene, det store utvalget av butikker og kjøpesentre, og interessante og gode restauranter. Byen har en fantastisk middelalderarkitektur og er verdenskjent for sin art nouveau-stil (jugendstil), og de har vært flinke til å bevare og renovere de tallrike, vakre og historiske bygningene i gamlebyen.

Les mer om byen

Send forespørsel!

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg - med hotelpakke eller kun fly!

Reiseforslag

Nyt noen dager i Riga - Baltikum's Paris! Byen er i dag et av de mest populære "nye" reisemålene i Europa. En tur til denne koselige byen gir mersmak. Kan fint kombineres med badebyen Jurmala.

Fra kr. 2.850,-

Overrask din kjære, eller deg selv, med en nytelses-gave for kropp og sjel! Vi kan tilby SPA-pakke-tilbud i Riga, til en veldig fin pris. To netter på Opera Hotel & SPA, velkomstdrink, stor frokostbuffet, en spa-behandling pr. overnatting, fri bruk av sauna, steam bad og relaxion-pool + flybilletten inkludert...

Nye datoer for 2019!

Bli med på denne begivenhetsrike reisen i klassiske Baltikum, hvor du opplever hovedstedene Vilnius, Riga og Tallinn og en rekke av de største severdighetene på bussreisen gjennom landene. Utreise på lørdager!

Det er lurt å starte tidlig, så hvorfor ikke planlegge allerede nå! Årets julebord med firmaet? Tur med jentegruppa eller familien! Vi har pakker med fly og hyggelig 4* SPA hotell, transport t/r og en to-timers bysightseeing inkl. til en veldig bra pris. Supre avreisetider! Reiseperiode: langhelgen torsdag 28. nov. - 01. desember!

Ideell og rolig beliggenhet i sentrum av gamlebyen, nær domkirken og parlamentet.

Moderne hotell med beliggenhet midt i middelalderens sjarm, i ytterkant av gamlebyen og i byens historiske sentrum. Kort vei til alle severdigheter og hyggelige restauranter.

Veldig hyggelig og vakkert boutique-hotel i sentrum av gamlebyen. Perfekt beliggenhet i stille sidegate, rett ved Domkirken.

Meget god beliggenhet ved den vakre byparken, med utsikt mot kanalen som renner gjennom parken og mot Operahuset, kun 200 meter fra hotellet. 300 meter fra gamlebyen.

Severdigheter - utflukter Se alle severdigheter

På by-sightseeingen blir du kjent med byen og får med deg de vesentligste severdighetene, og får føle byens særskilte atmosfære.

Opplev det vakre Rundale-slottet, med museum, fontener og omkranset av en vakker park, med sin rosehage i fransk klassisk hagestil.

Sigulda med det vakre og frodige naturlandskapet, ridderborgen fra 1300-tallet og Gutmana-grottene, som er knyttet til en romantisk middelaldrende kjærlighets-legende. 

Fakta om Latvia-Riga:

Valuta: Euro (EUR)

Nasjonaldag: 18. november (Uavhengighetsdagen)

Tidsforskjell fra Norge: +1 time

Hva skjer i Riga?

 • "The sleeping beauty" - ballett
  Priser og prinsesser, feer og andre helter fra eventyr kommer sammen i Tchaikovsky balletten, med fantastisk musikk og historie om kjærligheten som overvinner alle vanskeligheter.
  23. mars og 11. mai 2019
 • Opera "La traviata" - opera/ballett
  Opera i tre akter av Giuseppe Verdi.
  23. mars 2019
 • Peer Gynt - ballett
  Henrik Ibsens verdensberømte dikt er grunnlaget for denne nye balletten. Den berømte slovenske koreografen Edward Klug har modernisert stykket. Musikk av Edvard Grieg.
  21. mars 2019
 • Riga Flea Market - loppemarked
  Spīķeri Quarter
  13. og 27. april 2019
 • Opera La Bohème - opera
  16. mars og 14. april 2019
 • Riga Restaurant Week
  Mange av Riga's restauranter åpner dørene og inviterer til et 3-retters måltid for EUR 15-20,-
  22. - 28. april 2019
 • Exhit "My bird" - utstilling
  Natural History Museum of Latvia
  26. april - 19. mai 2019
 • Etnografisk Frilufts-museum 
  Åpning av sommer-sesongen
  01. mai 2019
 • Street Food Festival
  Matfestival hver onsdag fra
  01. mai - 26. juni 2019
 • Lavia's Frigjøringsdag - festdag
  Mye program over hele landet
  04. mai 2019
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.