Badebyen Sopot

Sopot - også kalt "Polens riviera", ligger kun 17 km fra Gdansk, og kan by på flere hundre år med velværetradisjoner og en herlig avslappet atmosfære. Sopot har Europas lengste trebrygge og er verdt et besøk!

Sopot er en av "triangel-byene" i Polen, og ligger ved Østersjøen, mellom den historiske byen Gdansk og den moderne metropolen Gdynia.

I Polen kan du kombinere storbyferie med badeferie!

Hvis du har planlagt et opphold i Gdansk i sommerhalvåret, vil vi foreslå at du besøker eller kombinerer Gdansk med bade- og rekreasjonsbyen Sopot. Bare en halv times togtur fra Gdansk. Kanskje du vil nyte et spa-opphold eller bare slappe av; promenere utover  Østersjøen på Europas lengste pier, vandre langs kilometerlange strender, ta et bad,  -  ja, bare slappe av og nyte livet...

Luksushotellene ligger på rekke og rad langs stranden. Her finner du spa-tilbud i fleng, store velværeavdelinger og et hotell har også egen casino. De polske strendene er like vakre som i "syden". Kommer du på en årstid hvor det er litt for kaldt i vannet, er det bare å tilbringe noen timer i vannland; Aqua Park Sopot, som har tilbud til hele familien. Vannparken kan bl.a. tilby den lengste, kunstige elven i Polen, hele 61 meter lang.

Sopot har Europas lengste trebrygge, som stikker mer enn 500 meter ut i sjøen, og her har du en fantastisk utsikt utover havet.

Gågaten "Monte Cassino"

I hovedgaten i Sopot, finner du fornøyelser i fleng. Her er restauranter, kaféer, barer og nattklubber. Sentrum har ikke så mye shopping å tilby, men like utenfor Sopot ligger kjøpesenteret "Alma", og her finner du alt du trenger. 

Fakta om Polen-Gdansk

Valuta: Zloty (PLN)

Nasjonaldag: 3. mai

Tidsforskjell fra Norge: Ingen

Hva skjer i Gdansk?

  • The Kelly Family - konsert - pop
    6. april 2018
  • Andrea Bocelli - konsert
    26. januar 2019
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.