Juletur til Bratislava og Wien m/guide - 4 dager/3 netter

NB! KUN 2 PLASSER IGJEN!

Bli med på en juletur med besøk på julemarkedene både i  Wien og Bratislava. Det blir bysightseeing i begge byene, tur til landsbyen Casta og "Red Rock"-slottet, besøk på en familie-vingård med prøvesmaking. Dette blir årets førjulstur og en hyggelig opplevelse sammen med en gruppe og med engelsktalende guide. En tur med mye inkludert! Mer info og spesifisert program!

Fra midten av november til jul, forvandles Wiens vakreste torg til magiske julemarkeder. Duften av julekaker og varm punsj skaper en spesiell atmosfære.

Et av de mest kjente julemarkedene er den tradisjonelle "Vienna Magic of Advent", som forvandler Rådhusplassen til et skinnende eventyrland. Mange tips til julegaver, tre-dekorasjoner, søtsaker og noe varmt i glasset venter på deg. Her er også karuseller, håndtverk og juleverksteder for barna. Trærne rundt i rådhusparken er pyntet med et hav av lys, og er virkelig et vakkert skue!

Bratislava er "nærmeste nabo" til Wien, og kan skilte med flotte borger, kirker og en fantastisk sjarmerende, koselig og malerisk gamleby. Her er de fleste historiske bygningene; som rådhuset, bymuseet og Universitetets bibliotek, en bygning fra 1756.I sentrum finnes det sterke innslag fra barokktiden, som f. eks. Grassalkovich Palace fra ca. 1760. 

Julmarkedet i Bratislava har en lang tradisjon og er et flott sted for folk å komme sammen for å spise tradisjonelle retter og smake på gode drikker. Markedet er alltid ganske overfylt og har en god atmosfære. Rundt 100 boder åpnes hvert år. Markedene er organisert av Bratislava by og ligger på hovedtorget, Františkánske-plassen, gårdsplassen til det gamle rådhuset, Hviezdoslavovo-torget, torget Milana R. Štefánika og Primacial-torget, som ligger i det historiske sentrum. 

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 29.november kl. 09:40, med ankomst Wien 11:55.
Hjemreise fra Wien 02. desember kl. 12:35, med ankomst Oslo 14:50.

Pakkepris kr. 8.650,-

pr. person inkluderer:

 •  direkteflyvning Oslo-Wien t/r med Norwegian
 •  2 netter i delt dobbeltrom på hotel Devin**** i Bratislava,  med frokostbuffet 
 • 1 natt i delt dobbeltrom på Austria Trend Hotel Savoyen**** i Wien, med frokostbuffet
 •  alle skatter og avgifter
 •  2 x 20 kg innsjekket bagasje + seterervasjon
 • all transport med buss (A/C) som i programmet og tilpasset gruppens størrelse
 • måltider som nevnt i programmet (3-retters menyer uten drikke)
 • engelsk-talende guide ifølge programmet
 • turist-besøk ifølge programmet

Hotel Devin****  ligger rett ved bredden av Donau, og i det historiske sentrum av Bratislava. Alle byens hovedattraksjoner er innen gangavstand fra hotellet, inkludert det slovakiske nasjonalgalleriet, Bratislava slott, Nybroen med sin UFO-lignende kafe. St. Martins katedralen, operahuset og torget. 

Austria Trend Hotel Savoyen****  har beliggenhet i ambassade-strøket, rett sør for Kärtner Ring, Karlz platz og Stadtpark, nær Belvedere-parken og botaniske have. Og med kort avstand til sentrum med de luksuriøse handlegatene og Stephan-domen.

   

Send forespørsel!

Ikke inkludert:

 • Tillegg for singelrom kr. 1.790,-
 • Alt av drikke til måltidene
 • Reiseforsikring
 • Event. tips til guide og sjåfør
 • Event. konsert i Schünbrunn. (Se tillegg.)

Tillegg - Klassisk konsert på "Orangery" i Schoenbrunn
For dere som ønsker det kan vi tilby en klassisk konsert på det vakre Schönbrunn-palasset. (Schönbrunn Palace, den tidligere sommerresidensen til keiserfamilien, er en av Europas mest imponerende barokkpalass. Enke keiserinne Wilhelmine Amalie hadde en "orangerie"-hage installert på Schoenbrunn med det formål å få sine bitre appelsin-planter til å overvintre inne i et drivhus. Selv i dag holdes konserter i "grand old style" i disse historiske lokalene. Schoenbrunn Palace Orchestra tolker Mozart og Strauss' mest berømte verk. 

Cat VIP: NOK 1.595,-. (Inkl. et glass sparkling wine eller appelsin-juice og en CD p/p.) Cat A: NOK 1.235,-. Cat B: NOK 1.100,-. Cat C: NOK 780,-. (Alle kategoriene inkluderer transport fra hotellet til konserten t/r.) Se seteplan nederst på siden!

Les mer om Wien og Bratislava.

Programmet dag for dag:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.