Severdigheter

Karlsbroen og tårnet på Lille-siden

I Praha finner vi 15 broer som knytter sammen bydelene som ligger på begge sider av Vltavaelven. Den verdensberømte Karlsbroen er den eldste av disse broene. 516 meter lang og 9,5 meter bred, hvilende på 16 brobuer.

Torvet i gamlebyen i Praha - Tyn-katedralen og monumentet over Jan Hus

Torvet  er et populært samlingssted, og alle som besøker Praha er innom her opptil flere ganger under oppholdet. Her er restauranter, puber og kafeer hvor du snur deg, og i den varme årstid når alt har flyttet ut på torvet, er det liv og røre overalt.

Vakre slottshøyden i Praha

Slottet og slottshøyden, regnes som Prahas største turistattraksjon. Her får du en fantastisk utsikt over byen, og kan besøke slottet, den vakre St. Vituskatedralen eller noen av de andre severdighetene rundt på plassen. 

Her har dere forslag til litt av hvert dere kan gjøre på fritiden i Praha. Alt fra "Hop on Hop off"-buss på egenhånd, eller guidede turer av ulike lengder rundt i Praha, også kombinert med elvecruise inkl. lunsj og musikk! Hva med et besøk i Vokskabinettet eller...

Kutna Hora er den pittoreske, lille  middelalderbyen inkludert i UNESCO's verdensarvliste. Byen ligger 70 km øst for Praha, oppe på en ås. Byen er kjent for sine sølvgruver, den gotiske katedralen St. Barbara og "All Saints Church" (Beinkirken), som ligger midt i kirkegården i Sedlec.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.