Hoteller

Perfekt beliggenhet i hjertet av Sultanahmet-bydelen, i området rett nedenfor og mellom Den blå Moske og Hagia Sophia. Kort avstand til Topkapi-palasset, Arkeologisk museum, Den store Basaren, Mosaikkmuseet, Kunstmuseet og den underjordiske cisternen fra 500-tallet.Takterrasse med praktfull utsikt.

Praktfull beliggenhet midt i smørøyet i Sultanahmet-bydelen, rett nedenfor Den Blå Moske, nær Hagia Sophia og Topkapi-palasset og ca.10 minutters spasertur til Den Store Bazaren. Kort sagt; nær de fleste sentrale severdighetene og handleområdene. Flott utsikt over Bospohrus-stredet og den asiatiske siden.

God beliggenhet sentralt i Sultanahmet-bydelen. I stille gate kvartalet bak Hippodrom-plassen, rett overfor Justisbygningen.100 meter til Den Blå Moskè,150 meter til Hagia Sophia og 200 meter til Topkapi-palasset og Den Store Basaren.

Meget god og sentral beliggenhet i sidegate til Yerebatan cadesi, snaut 200 meter fra Yerebatan cisternen og nær Hagia Sofia. Tak-terrasse med utsikt mot Hagia Sofia.

God beliggenhet i sidegate i Sirkeci-området, nær Gülkane-parken som grenser opp mot Topkapi-palasset.
Ca 200 meter fra Hagia Sofia og Den Blå moskee, - 150 meter fra krydder-markedet og Yerebatan-cisternen og 700 meter fra Grand Bazar.

Godt 4-stjerners hotell, beliggende i sidegate i Beyazit-området, ved gamlebyen og Sultanahmet-området. 5 min. spasertur rett opp til Den store basaren, 10 min. til Hippodrom-plassen og Den blå moskee.

Hotel Recital er et nytt, meget bra hotell, med en god beliggenhet i Sultanahmet-bydelen. 3-400 meter fra Den store basaren, fra Hippodrome-plassen og Den Blå Moske. Etter vår bedømming et meget bra moderat 4-stjerners hotell!

God beliggenhet i stille område i Sultanahmet-området. 50 meter fra den opprinnelig sør-østlige enden av Hippodromen, ca. 5 minutters spasertur fra dagen Hippodrom-plassen, den lille basaren og Den Blå Moske.

Moderne hotell med perfekt beliggenhet ved rolig plass, sentralt i Sultanahmet-bydelen. 300 meter fra Den Store Basaren, 200 meter fra Den Blå Moskè, Hagia Sophia og 350 meter fra Topkapi-palasset.

Fin beliggenhet i Sultanahmet-området, i stille blindgate. Hyggelig nærområde med en mengde smårestauranter og fortauskafeer i gatene ovenfor hotellet. Kort gå-avstand til Den Blå Moske, Topkapi og Hagia Sofia.

Orient ligger perfekt og trivelig til ut mot en fargerik og livlig restaurant-gate, med et mylder at utendørs-restauranter og -kafeer. Helt sentralt i Sultanahmet-området, korte spaserturer fra Den blå moske, Hagia Sofia, Hipodromplassen, Yerebatan-cisternen og Topkapi-palasset og med fin gå-avstand også til Den store basaren.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.