Viktig info om visum

Visumregler for Tyrkia

Fra og med 1. april 2014  innføres nye regler for innreise til Tyrkia! 

Alle reisende til Tyrkia MÅ søke om visum på forhånd! 

Man kan  ikke lenger betale en visumavgift på flyplassen ved ankomst Istanbul/Tyrkia som tidligere.  Reisende uten visum kan bli nektet innreise! 

Visumet MÅ skaffes  FØR innreise til Tyrkia, og dette gjøres på hjemmesidenr:

https://www.evisa.gov.tr/en/

Det koster USD 20,- pr. person som betales med kort på nettsiden ved kjøp av visum. Bekreftelsen må printes ut og medbringes på reisen. Visumet gir rett til flere innreiser innenfor en 6 måneders periode. 

NB: Gjelder for opphold opp til 90 dager.  For lengre opphold  må det søkes visum i god tid  før reisen ved Tyrkias ambassade i Oslo, eller eventuelt søke utvidet visum ved lokal politistasjon på oppholdsstedet i Tyrkia.

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Hver lørdag i 2018, fra 28. april til 27. oktober! Opplev Jerevan og Armenia sammen med engelsk-talende guide, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. 

Sett av noen dager i en travel førjulstid, reis til et av de vakre julemarkedene i Europa og kos deg, sammen med gode venner, familien, eller hvorfor ikke ta med firmaet til utlandeet? Det er nå dere skal planlegge hvis dere vil ha rimelige pakker! 

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Gdansk og Dubrovnik i 1. mai-helgen! Sjekk ut tilbudene!

Det er moro å kunne tilby dere en 4 dagers tur til Kiev langhelgen 10.-13.08., med engelsk-talende guide. Opplev Kiev i august, og kos dere i denne hyggelige byen. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.