Norske statsborgere trenger ikke visum for å reise til Ukraina

Visumregler for Ukraina

VISUM - UKRAINA

Norske statsborgere, eller statsborgere fra EØS/EU-landene, Sveit, USA og Canada trenger ikke visum til Ukraina for opphold mindre enn 90 dager.

 

Informasjonen nedenfor gjelder for lengre opphold, og for reisende fra andre land enn de nevnt over!

Visum søkes hos:

Ukrainas Ambassade i Norge
Konsulatavdelingen
Arbins gate 4
0253 Oslo 

Telefon 22 83 55 58
Telefax 22 83 55 57
e-post: consul@ukremb.no

Åpningstid: mandag, onsdag, fredag 1000 – 1300
Tirsdag: 1500 - 1700

Telefontid:  mandag, onsdag, fredag 15:00-17:00,  tirsdag: 10:00-13:00.

For deltaljer om krav  til visum til Ukraina viser vi til oppdaterte informasjoner ved ambassadens egen hjemmeside: www.mfa.gov.ua/norway

Aktuell flyreise, nødvendig hotellopphold med visum-support, samt eventuelt øvrig landarrangement, bestilles hos oss i Kalinka-tours.

 

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Hver lørdag i 2018, fra 28. april til 27. oktober! Opplev Jerevan og Armenia sammen med engelsk-talende guide, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. 

Sett av noen dager i en travel førjulstid, reis til et av de vakre julemarkedene i Europa og kos deg, sammen med gode venner, familien, eller hvorfor ikke ta med firmaet til utlandeet? Det er nå dere skal planlegge hvis dere vil ha rimelige pakker! 

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Gdansk og Dubrovnik i 1. mai-helgen! Sjekk ut tilbudene!

Det er moro å kunne tilby dere en 4 dagers tur til Kiev langhelgen 10.-13.08., med engelsk-talende guide. Opplev Kiev i august, og kos dere i denne hyggelige byen. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.