Rixwell Hotel Konventa Seta***

Familievennlig hotell med koselig bakhage. Beliggenhet i det historiske sentrum, midt i gamlebyen, rett ved St. Peterskirken, hvis spir er Rigas mest berømte landemerke. Åpnet igjen med nye eiere 22. desember 2017!

Meget spesielt hotell, bestående av 7 bygninger, fire av disse med direkte gjennomgang. Et nasjonalt, arkitektonisk monument, som ligger i et av de eldgamle nabolagene i byen. Flere av de historiske middelalder-bygningene tilhørte fra 1297 et nonnekloster. Opprinnelig var dette et slott som tilhørte "Sverdbrødre"-ordenen, og slottskapellet ble beholdt. Sjarmerende små gangveier fører gjennom kvartalet.

Adresse

9/11 Kaleju str.

Om hotellet

Hotellet åpnet i 1996, etter meget omfattende restaurerings- og oppussingsarbeider. Restaureringsarbeidene har på en meget vellykket måte tatt hensyn til de gamle bygningenes arkitektur og miljøet i gamlebyen. Om natten er kun porten inn ved hotellresepsjonen åpen. De 141 rommene er av meget forskjellige størrelser; standard enkelt-, dobbel- og  twin-rom, i tillegg til juniorsuiter og suiter. Familierom/leiligheter og handicap-rom. Konferanserom. Fri WiFi.

Les mer  

Send forespørsel!

Se flere hoteller i Riga

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.