Russland

Russland er verdens største land og dekker en åttendedel av verdens landmasser. Landet ligger nord i Eurasia, både i Europa og Asia. Kaliningrad-eksklaven som ligger ved Polen, tilhører også Russland. Hovedstaden Moskva ligger på den Europeiske siden av landet. Kultur-hovedstaden St.Petersburg har fantastiske museer og enestående severdigheter. Et spennende og annerledes land, med løkkupler på kirkene og kyrilisk alfabet. 

For å reise til Russland kreves visum. Link til mer info.

Hvilken by vil du til?

Prøv noe nytt og ta noen dager i Kaliningrad, et lite russisk område/region som ligger ved kysten, inneklemt mellom Polen og Litauen, og som opprinnelig var en del av nord-Tyskland. Kaliningrad har mye kultur og severdigheter; kirker, teater,  flere museer, botanisk hage bl.a. Regionen er ellers kjent for sine store forekomster av rav, og rav-museet er en av severdighetene.

Moskva – Europas mest trendy hovedstad! I Moskva opplever vi på mange måter et tverrsnitt av Russlands kultur og historie, – men som storbyer verden over, med sin helt spesielle atmosfære og egenart. Shopping du ikke har sett maken til, i en atmosfære som er alt annet enn vanlig.  Moskvas halvannen kilometer lange gågate Arbat, er en hyggelig promenade med fargerike, lave hus, fortauskafèer, restauranter, gateartister og selgere. 

 

St.Petersburg er en av verdens vakreste byer, og med sine fantastiske museer og enestående severdigheter, tar vi ikke munnen for full når vi sier at pulserende St.Petersburg er Russlands kultur-hovedstad. En fantastisk by, som vil gi deg en opplevelse du vil huske for resten av livet!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.