Severdigheter

På by-sightseeingen blir du kjent med byen og får med deg de vesentligste severdighetene, og får føle byens særskilte atmosfære.

Opplev det vakre Rundale-slottet, med museum, fontener og omkranset av en vakker park, med sin rosehage i fransk klassisk hagestil.

Sigulda med det vakre og frodige naturlandskapet, ridderborgen fra 1300-tallet og Gutmana-grottene, som er knyttet til en romantisk middelaldrende kjærlighets-legende. 

Jurmala er det eneste offisielle feriested i Latvia. Kun 15 km fra Riga internasjonale flyplass og 25 km fra hovedstaden Riga.

Her kan du spasere rundt og se hvordan livet var før i tiden for latviske bønder og fiskere, delta på festlige feiringer eller prøve flere av aktivitetene som museet byr på. F.eks. prøve å smi dine egne smykker.

Midt i sentrum av Riga ligger det Nasjonal-historiske museum. Et av museets høydepunkt er den permanente utstillingen "Rav gjennom tidene". I tillegg finnes det mange andre permanente, spennende utstillinger og et utall av forskjellige korte utstillinger med forskjellig tema.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.