Severdigheter og sightseeing

Bli med på en 3 timers guidet by-sightseeing i Minsk, hvor du får se og oppleve den spesielle, gjestfrie atmosfæren i Minsk, høre litt om historien, kulturen og tradisjonene til det hviterussiske folket. 

En av de mest populære utfluktene går til friluftsmuseet Dudutki, 45 kilometer utenfor Minsk. Her kan du oppleve hvordan livet var i tidligere tider i Hviterussland. Sett av 4-6 timer og planlegg en tur til Dudutki!

Denne turen er en av de mest populære i landet! Ikke så rart, siden vi besøker middelalderens  Niasvizh og Mir, med sine fasinerende legender og mysterier, og har nylig blitt inkludert av UNESCO til verdens kulturarv. Dette er en dagstur – tar ca. 7-8 timer inkl. kjøring. (130 km fra Minsk).

Fem kilometer utenfor Minsk ligger Hviterusslands folkemuseum, i landsbyen Strochitsa. På denne tre timers lange utflukten, vil du få oppleve gamledagers Hviterussland. Dette er et friluftsmuseum, hvor alle landets regioner er representert. 

Vi besøker utstillingen "Stalin line" som skal vise artilleri og militært utstyr i Republikken Hviterussland. Laget for at folk skal huske og kjenne på "tids-ånden" på 40-tallet. Fire timers tur.

Brest festning, en av de viktigste stedene i Hviterussland, dateres tilbake til 1800-tallet og ble et nøkkelsymbol for sovjetmotstanden i 2. verdenskrig. Dette krigsminnesmerket er byens største turistattraksjon. Fulldagstur med engelsktalende guide.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.