Sjarmerende Wroclaw – en vakker og levende kulturby!

Anlagt på 12 øyer, omgitt av elven Odra og idylliske kanaler, ruver Wroclaw som en av Polens mest sjarmerende byer. Av noen kalt "Polens lille Venezia". Wroclaw er en "ung" by, takket være et stort og aktivt antall studenter (mer enn 135.000). Derfor har byen et godt og interessant utvalg av et stort antall forskjellige kafeer, konditorier, brasserier, øl-stuer, tapas- og shushi-steder.

 I tillegg til pizzeriaer og burger-barer,- og selvfølgelig en rekke meget bra restauranter. Og i sommer-halvåret vil du finne "hele" den store markedsplassen Rynek omgjort til utendørs-kafeer.

Byen har mye å vise fram av severdigheter, stort utvalg for shopping-interesserte og reiser du i helgen, bør du få med deg et besøk på det store søndags-loppemarkedet ved den tidligere jernbanestasjonen Dworzec Swiebodzki.

Wroclaw  har noe å by alle tilreisende uansett hva man foretrekker og er ute etter. Vi føler oss trygg på at alle vil få en positiv opplevelse ved å besøke denne vakre og sjarmerende byen!

Reiselengde: 

3 dager/2 netter.

Pakkereisen fra kr. 4.845,-

pr. person inkluderer

  • flyvning Oslo – Wroclaw t/r med SAS
  • opphold i delt dbl.rom med buffetfrokost på hotell Tumski*** 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, og 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Tumski*** har fin beliggenhet på en av øyene i Odra, nær broen Tumski som fører over til Ostrow Tumski (katedral-øya). Flott utsikt mot øyene Ostrow Tumski og gamlebyen. 5 minutters spasertur til gamlebyen.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Transfer flyplass/hotellet t/r

Vi hjelper også til med transport t/r flyplassen – hotellet, sightseeinger, kveldsforestillinger, restaurantbestillinger osv. 

Skal du på storbyferie har vi over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og kjenner reisemålene våre godt. "Du har drømmene, – vi hjelper deg med gjennomføringen"…

 

Les mer om Wroclaw.

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.