Skoletur til utlandet?

Har dere begynt å tenke på en klassetur for elever og lærere? Da kan vi hjelpe dere med å skreddersy reisen; fly, hotell, booke restauranter, innhente menyer, tipse om aktuelle severdigheter og sightseeinger i byen dere vil til.

Vi planlegger sammen, og dere kombinerer faglig innhold og læring, med en opplevelsesrik og gøyal tur! Når vi er i mål, kan sende dere et ferdig program, helt etter deres ønsker og behov. 

Europa har mange spennende reisemål, som egner seg godt for klasseturer!

De fleste kjenner til Krakow i Polen, hvor det er obligatorisk med besøk i konsentrasjonsleirene Auschwitz og/eller Birkenau. De burde ikke ha eksistrert, men er en viktig del av historien. En glemmer heller ikke et besøk i de fantastiske saltgruvene i Wieliczka.

Men storbyene er mange, det er bare å finne en plass som dere har lyst til å reise til, og vil lære litt mer om.

Her er alle våre reisemål, men skulle dere ha ønske om å dra en plass vi ikke har på listen, er det bare å spørre. Kan hende vi kan hjelpe dere likevel!

Send en forespørsel om klassetur!

  

I tillegg til å tilby bra priser på fly+hotell, så kjenner vi i Kalinka-tours våre reisemål godt. Vi vet hvor dere bør spise, hvor dere kan ha det hyggelig, og hvilke steder man bør unngå. Spør oss, vi deler gjerne vår kunnskap med deg eller dere!

Send oss en forespørsel eller ring oss – tlf. 35 98 99 60 –  for et uforpliktende tilbud!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.