Slavija***

Hotel Slavija har en flott beliggenhet innenfor murene til Diokletians palass, midt i hjertet av Split, noe som gjør det til et perfekt utgangspunkt for å utforske alt denne flotte byen har å tilby. Ca. 11 minutter til stranden.

Adresse

Ulica Andrije Buvine 2

Om hotellet

Hotel Slavija er det eldste hotellet i Split. Bygningens historie kan spores tilbake til slutten av det 16. og begynnelsen av det 17. århundre. Dengang reist som et renessanse- og barokk-palass, og bygget over det vestlige diokletiske badet, fra det 4. århundre. I starten av det 20. århundre ble palasset tilpasset Hotel Slavija, som det første hotellet i byen, og var hjemmet til mange kjente poeter, kunstnere, idrettsutøvere etc.

Renessanse-trappene til hotellet, er det siste momumentet av denne typen innenfor palassets vegger. Hotellet er beskyttet av republikken Kroatia som en nasjonal kulturarv. Navnet Slavija betyr Slavenes land eller nasjon.

Hotellet har singel-, dobbelt-/twin-, trippel- og familie-rom (4-sengs). Standard- eller superior-rom. (Superior-rommene med terrasse.) Små konferanserom.

Les mer  

Send forespørsel!

Se flere hoteller i Split

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.