Slovenia

Slovenia er et vakkert lite fjell-land, med spennende borger og vakre slott, og som grenser til Italia, Østerrike, Ungarn og Kroatia. Hovedstaden er sjarmerende Ljubljana, men landet har mye mer å by på. Bled-sjøen med den lille øya med den gamle borgen fra det 11. århundre, er et av landets mest populære turistattraksjoner. 

Byen Postojna er kjent verden over for sine underjordiske, naturlige dryppstens-grotter og slottet Predjama. I regionen Kras ligger Skocjan Caves, kalksteingrottene som er på UNESCO’s liste. Slovenia har også flotte strender, og av de tre middelalderbyene langs kysten; Koper, Izola og Piran, er den pittoreske lille byen Piran, med sin venetianske design og en særegen middelhavsfølelse, den vakreste.

Opplev denne perlen av en levende, pulserende og sjarmerende hovedstad! I gamlebyen vrimler det av kafeer, fra de gamle nostalgiske til helt moderne-minimalistiske, og en lang rekke hyggelige og gode restauranter. Et varierende, men ikke stort natteliv, med alt fra pop til jazz. Hver søndag formiddag er området langs elven, fra Trippel-broen til Skomaker-broen gjort om til et fargerikt "loppemarked", omkranset av yrende liv på fortauskafeene. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.