Split

Byen Split ligger i den varmeste delen av den nordlige Middelhavskysten. Dette er senteret av Adriaterhavets østkyst. I over 1700 år har byen mottatt sitt ferskvann fra de nærliggende elvene Jadro og Zrnovnica. Det milde klimaet, med omtrent 2700 solskinnstimer pr. år, gjør byen til en vindbeskyttet oase hvor sola varmer også midtvinters. Split er dessuten en industri- og universitetsby og er senter for kultur og handel i området.

Les mer om byen  

Send forespørsel!

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg – med hotelpakke eller kun fly!

Reiseforslag

Forleng sommeren med noen gode dager ved Adriaterhavet. Reis med SAS direkte til Split, bo på hotel Slavija***, byens eldste hotell med mye spennende historie. Bo midt i gamlebyen og med kort vei til stranden. 

Boutique-hotellet Diocletian ligger midt i sentrum av Split, inne i det 1700-år gamle Diocletian Palace, i gamlebyen, nær Jupiter Temple og Peristil (katedralen). Kun få steg fra promenadegaten, barer og restauranter, perfekt for kunst og kultur. Dette er stedet for en romantisk utflukt. Nyt denne byen som er full av liv…

Lekkert 4-stjerners boutique-hotell med sentral beliggenhet i sentrum av byen, med utsikt til hovedgaten i Split. 200 meter til Diocletians Palass.
Buss- og tog-stasjonen i byen er mindre enn 500 meter fra hotellet.

Luksushotellet Jupiter ligger midt i sentrum av Split, inne i det 1700-år gamle Diocletian Palace, i gamlebyen, nær Jupiter Temple og Peristil (katedralen).

Beliggenhet i sentrum av byen, på hjørne av trafikkert gate, ca. 15 minutters spasertur til Diocletians Palass og strandpromenaden.

Fakta om Kroatia/Split:

Valuta: Kroatiske kuna (HRK)

Nasjonaldag: 25. juni

Tidsforskjell fra Norge: Ingen

Hva skjer i Split?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.