St.Petersburg – en fantastisk opplevelse

Vi kan tilby en pakkereise til en en av verdens vakreste byer til en bra pris. Med sine fantastiske museer og enestående severdigheter er St.Petersburg en opplevelse man vil huske for resten av livet!

Du finner også en lang rekke internasjonale butikker og elegante kjøpesentre, som det storslåtte Grand Palace som ligger midt på paradegaten Nevskij prospect. Rett overfor byens eldste kjøpesenter "Gostiny Dvor" (russisk for innendørs-marked)  fra 1725.  Dette er verdens eldste kjøpesenter og dekker et areale på 53.000 m2. Byen har også et stort og meget bra restaurant-utvalg og en enorme mengde kaffe-barer.

Reiselengde: 

4 dager/3 netter

Pakkepris fra kr. 3.895,- 

(reiseperiode 01.01. – 30.03. og 01.10. – 31.12.2016)

Pakkepris fra kr. 4.575,-

(reiseperiode 01.04. -30.09.2016)

pr. person inkluderer 

  • flyvning Oslo – St.Petersburg t/r med SAS
  • opphold i delt dbl rom med frokost på hotel Nevskij Grand*** 
  • alle skatter og avgifter
  • 23 kg innsjekket bagasje
  • visasupport 

Nevskij Grand*** har god beliggenhet, sentralt ved byens hovedgate, nær Kazan-katedralen og sentrale severdigheter som "Blodskirken", Eremitasjen og St.Isaac-katedralen.

  Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom og ekstra netter
  • Visum fra kr. 315,-

Vi hjelper gjerne til med utvidet program, så som besøk i Russisk Museum, Peter-Paul-festningen, Blodskirken, Eremitasjen, utflukt til Pushkin med besøk i det berømte Katharina-palasset. (Katharina-palasset krever kjøp av utflukten minimum en måned i forveien.)Videre kan vi ordne billetter til ballett- og opera-forestillinger, samt anbefale og gjøre restaurant-bestillinger. 

 Les mer om St.Petersburg

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.