Ta turen til Sofia – opplev en annerledes storby i reisejungelen!

Sofia er en by fylt med inntrykk, og at byens største attraksjoner ligger så samlet at man kan rusle mellom dem, er et stort pluss. De historiske monumentene er godt bevart og gir et interessant dykk i en bulgarsk historie og kultur.

I de gamle bydelene kan man vandre rundt på hyggelige markeder i stort menneskemylder. I de nyere bydelene ruver partibygninger og grå boligblokker til minne om kommunisttiden. Som byens kjennetegn står den flotte Alexander Nevski-katedralen med sine forgylte kupler, og vitner om tidligere tiders storhet.

Utesteder og kaféer er det mange av, og her finnes også steder som har åpent 24 timer i døgnet; – det er mulighet for lange kvelder og mye moro! Sofia har en yrende musikkscene, med mange klubber som innbyr til en intim musikkopplevelse i kule lokaler.

Sofia kan besøkes hele året, men vår og høst er den beste tiden for byferie. Men Sofia kan også besøkes om vinteren, da vinterssportsstedet Aleko ligger et lite stykke utenfor byen. Dette stedet byr på fantastiske forhold for skiferie.

Reiselengde:

4 dager/3 netter

Pakkeprisen fra kr. 3.895,- 

 pr. person inkluderer

  • flyvning Oslo – Sofia t/r med Austrian Airlines
  • opphold i delt dobbeltrom på hotel Ramada Sofia****, inkl. buffet-frokost 
  • alle skatter og avgifter

Hotel Ramada Sofia**** ligger sentralt, med gangavstand til flere av  hoved-turistattraksjonene; fra den sentrale markedshallen i Sofia og Banya Basha-moskeen, til de offentlige mineralbadet. Kun 50 meter fra Metro-stasjon.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • tillegg for enkeltrom
  • transfer flyplass/hotellet t/r
 

Les mer om Sofia

Skal du på storbyferie, har Kalinka-tours over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og vi kjenner reisemålene våre godt. Vi hjelper deg så langt vi kan med alle dine ønsker… 

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.