U Krize***

Ligger i den hyggelige bydelen Mala Strana ("Lillesiden"), under slottshøyden i Kampa-området, fem minutters spasertur til Karlsbroen og kjernen av det eldste Praha. Like ved taubanen som går opp til Petrin-høyden.
Det ligger en rekke gode og hyggelige restauranter, kafeer og barer i dette området.

Adresse

Ujezd 20.

Om hotellet

Bygningen, som er fra det 16. århundre, ble omgjort til hotell og åpnet i 1995. Totalrenovert 2006-2007. Hyggelig og godt, lite 3-stjerners hotell med god atmosfære.  Noe trafikk-støy på rommene som vender mot gaten, særlig hva angår larm fra trikkene som passerer. 2 etasjer 22 rom og suiter.

Les mer  

Send forespørsel!

Se flere hoteller i Praha

Fakta om Tsjekkia-Praha:

Valuta: Korona (CZK)

Nasjonaldag: 28. oktober

Tidsforskjell fra Norge: Ingen

Hva skjer i Praha?

  • Opera, ballett, teater og klassiske konserter
    Praha er berømt for opera, ballett og klassiske konserter. Forestillinger finner sted i flere praktfulle operahus, flotte konsertsaler og i en rekke historiske kirker. 
    Besøk et Praha-teater for en typisk tsjekkisk opplevelse. Svart lys-teater er en blanding av dynamiske danserutiner, mimeartister, animert film og toppmoderne visuelle- og lyd-effekter. Mens marionett-teateret har gigantiske dukker. Dette appellerer til voksne og barn i alle aldre og nasjonaliteter. Vi hjelper deg med bookinger!

Været i verden

Sjekk yr.no for å se hvordan været er i Praha!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.