Viktig informasjon

Med vår kunnskap som basis kan vi skreddersy din drømmereise! Vi har lagt forholdene best mulig til rette nettopp for slike fleksible opplegg, hva angår både reiselengde og valg av hotell i alle prisklasser, samt kombinasjonsløsninger i valg av reisemål. 

Vi har også et godt samarbeide med de fleste flyselskap, både hva pris og betingelser angår. 
Kontakt oss! Vi hjelper deg gjerne med forberedelsene og opplegget for reisen. 

Pass

Idet passet vårt er nordmenns eneste godkjente ID-dokument, skal det medtas på alle reiser.  Det gjelder alle reisende. De aller fleste land krever nå at passet skal ha gyldighet i minimum 6 måneder utover den aktuelle reisens varighet. 

NB: Vi anbefaler også at du alltid har passet med deg når du oppholder deg på reisemålet, idet du vil kunne risikere å bli stoppet av politi på gaten og bli avkrevet ID, selv om dette meget sjelden vil være tilfelle for nordmenn på reise i Europa. 

Visum

Vi viser til informasjon gitt på siden for det enkelte reisemålet, samt til våre reisevilkår. Vi tar forbehold om endringer i det enkelte lands visumrutiner. Vær oppmerksom på at enkelte land krever forhåndsbekreftet hotell eller offisiell invitasjon for hele besøksperioden (bl.a Russland og Hviterussland*) før visum kan utstedes. Reisende som ikke er norske statsborgere må være spesielt oppmerksom på at pass- og visumreglene kan være annerledes for dem. Vi anbefaler at man tar direkte kontakt med det aktuelle landets ambassade/konsulat ad eventuelle særskilte visumsbestemmelser. Den reisende er selv ansvarlig for at disse dokumentene er bragt i orden før avreise. Se mer info under visum-regler! 

* Med start fra 12.02.2017, kan norske statsborgere besøke Hviterussland visumfritt inntil fem dager (fire netter). Les mer på Hviterusslands side!

Valuta

Valuta for de fleste av reisemålene våre kan veksles på de fleste flyplasser i Norge,  men ofte lønner det seg å veksle ved ankomst reisemålet.  Ellers er jo bruk av kredittkort godt utbredt i landene.Vi anbefaler at du ber om belastning i landets valuta ved kjøp ved bruk av kredittkort.Omregning til pris i norske kroner frarådes p.g.a. normalt svært dårlig omregningskurs.  

Den reisendes plikter

I tillegg til å være ansvarlig for at pass/visum er i orden, må du også selv kontrollere at de tilsendte/utleverte reisepapirene er overensstemmende med bestillingen. Du må videre gjøre deg kjent med våre reisevilkår i god tid før avreise, – helst før bestilling av reisen.  

Barnerabatter

Barn under 2 år betaler 10% av flyreisens pris hvis de sitter på foreldrenes fang på flyet. Barnerabatt for barn eldre enn 2 år varierer fra flyselskap til flyselskap, og blir opplyst av vår reisekonsulent ved bestilling av reisen dersom dette er aktuelt. 

"Kun hotell"

Der den reisende av forskjellige årsaker har ordnet flybillett selv, kan vi være behjelpelige med bestilling av hotell og annet landarrangement,- men da mot et resevasjonsgebyr på kr. 500,- pr. bestilling.
For bestilling av hoteller i byer i tillegg til 1. by tas kr. 200,- pr. tilleggsbestilling.

For bestilling av "KUN HOTELL" i Russland og Hviterussland mindre enn  21 dager avreise er reservasjonsgebyrene henholdsvis kr. 1000, – og kr. 500,-. (Se også krav til visum for disse landene!) 

I de langt fleste tilfellene vil det lønne seg å bestille hele pakkereisen hos oss, fremfor å del-bestille fly ett sted og hotell og landarrangement et annet sted. 

Vi minner om at reisende til Russland og Hviterussland MÅ ha godkjent hotellbekreftelse for å få visum!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.