Villas Mlini i Mlini****

Villas Mlini er tilknyttet en vakker resort, sammen med hotel Astarea, ved den lille fiskelandsbyen Mlini, ca. 10 km syd for Dubrovnik. Omgitt av middelhavsklima, tradisjon, skjønnhet og kroatisk gjestfrihet.

Villaene er en oase av fred og ro for alle som drømmer om kvalitet og en avslappende ferie. Å bo på et sted med en middelhavshage, en utsikt over det åpne havet og øyene, tilbyr et perfekt avbrekk fra dagens mas og jag… Supert sted for barnefamilier!

Kort vei (10-50 m) til stranden. Det er god forbindelse fra Mlini til Dubrovnik, både med offentlige busser, shuttle-busser (tar ca. 20 min.) og båter. (Båtene går i sommer-perioden til gamlebyen, ca. 30-40 min.) Resorten ligger 150 m fra Mlini. Nærmeste buss-stopp: Astarea buss-stasjon. På buss-stasjonen i Dubrovnik kan du ta buss nr. 10 til Cavtat og Mlini. Villa-/hotell-gjester kan også avale transport med shuttlebuss/taxi på forhånd

Adresse

Marka Marojice 40.

Om hotellet

Villas Mlini består av 39 leiligheter og ligger i en vakker middelhavshage, bare få steg fra sjøen og svømmebasseng-komplekset på Astarea hotel i Mlini. Villaene ble totalrenovert i 2013, og alt er nytt og lekkert. Alle leilighetene har en privat terrasse med fantastisk utsikt mot Adriaterhavet. Her er det selvhusholdning, men med kort vei til hotel Astarea, kan du selv velge om måltidene skal inntas i villaen, eller på en av flere restaurantene i området.

Les mer  

Send forespørsel!

Se flere hoteller i Dubrovnik

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.