Wien – i hjertet av Europa!

Kos deg noen dager i Wien. Denne byen er musikkens by fremfor noen annen. Østerrikes hovedstad er synonymt med skjønnhet og sjarm. Kombiner gjerne med Bratislava!

Vi forbinder byen med opera, ballett og vakker, klassisk musikk. Her bodde Mozart, Beethoven og også to generasjoner Strauss.Og årets høydepunkt i Wien er fremdeles ballsesongen med det berømte operaballet som sesongens "clou".

 Wien representerer noe av det ypperste Europa har å tilby når det gjelder kunst og kultur. Byen presenterer seg i all sin prakt med flotte plasser, staselige bygg og en aktiv kulturscene, i tillegg til alt det som moderne storbyer kan gi av gleder når det gjelder mat, shopping og uteliv. 

Wien er kjent for å ha verdens beste kaker, og har et utall av kafeer. En fin start på en vandring i Wien er "på en kafe". Wien er Wien; traust, tradisjonell og trofast. Som sine kafeer…  

Reiselengde:

3 dager/2 netter

Pakkeprisen fra kr. 2.875,-

pr. person inkluderer

  • fly Oslo – Wien t/r med Austrian Airlines
  • opphold i delt dbl rom med buffetfrokost på hotel Beim Theresianum***
  • alle skatter og avgifter

Hotel Beim Theresianum*** ligger nær Belvedere slott og andre historiske og berømte severdigheter, og kun 10 minutters spasertur til sentrum. Dette koselige hotellet med Wien-atmosfære er et perfekt sted å overnatte. Stor og stille hage med frokost-terrasse, lounge og lobby. 

Send forespørsel! 

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom 

Les mer om Wien

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.