Zagreb

Byen har en praktfull gamleby i de sammenvokste middelalderlandsbyene Kaptol og Gradec, med et stort antall flotte og godt bevarte bygninger.  Her går vektere fremdeles  runden ved solnedgang og tenner gasslyktene i gatene.Veien opp til gamlebyen bør tas fra markedstorget og opp gaten med et stort utvalg av butikker, restauranter og fortauskafeer.

Les mer om byen  

Send forespørsel!

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg – med hotelpakke eller kun fly!

Reiseforslag

Gjør noe annet nå, – opplev Zagreb! Hovedstaden i Kroatia, en by som ennå ikke er overfylt med turister, men som har uendelig mye å by på av kultur og skjønnhet…

Hotell

Praktfullt historisk hotell, med perfekt beliggenhet, nær Nasjonalteateret: Kort avstand til  byens sentrale torg Trg bana Josipa Jelacica  og den maleriske gamlebyen som strekker seg oppover mot høyden bak torget.

Meget bra, moderne hotell, med god beliggenhet i sentrum. Nær operaen, Nasjonalteateret og messeområdet. I spaseravstand til det sentrale torvet med shoppinggatene, byens største markedsplass og veien opp til Zagrebs utrolig sjarmerende gamleby Kaptol.

God beliggenhet, ca. 2 km (30 min. spasertur) fra det sentrale torvet i sentrum. 300 meter til nærmeste trikkestopp og 4 holdeplasser før du er på samme torvet som leder til shoppingatene. Her er det største markedet i byen, og restaurant- og markedsgaten som leder opp mot den sjarmerende gamlebyen.
Nær basket-ball-senteret "Drazen Petrovic"  og Sports-senteret.

Fakta om Kroatia/Zagreb:

Valuta: Kroatiske kuna (HRK)

Nasjonaldag: 25. juni

Tidsforskjell fra Norge: Ingen

Hva skjer i Zagreb?

  • Julemarked i Zagreb 2019
    02. desember 2019 – 06. januar 2020
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.